26/02/2020 26/02/2020 Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε σήμερα η «Αδελφική Συνάντηση των Ορθοδόξων Εκκλησιών», στο Αμμάν της Ιορδανίας, που έχει συγκαλέσει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Χθες, έφτασαν στην Ιορδανία ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο Αρχιεπίσκοπος Πρέσωβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Ρωστισλάβος. Επίσης, παρευρίσκονται αντιπροσωπείες της Ρουμανικής και...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 21:34

Στιγμιότυπα από την «Αδελφική Συνάντηση των Ορθοδόξων Εκκλησιών»

Διαδώστε:
Στιγμιότυπα από την «Αδελφική Συνάντηση των Ορθοδόξων Εκκλησιών»
Κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιήθηκε σήμερα η «Αδελφική Συνάντηση των Ορθοδόξων Εκκλησιών», στο Αμμάν της Ιορδανίας, που έχει συγκαλέσει το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Χθες, έφτασαν στην Ιορδανία ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, ο Πατριάρχης Σερβίας κ.κ. Ειρηναίος, ο Αρχιεπίσκοπος Πρέσωβ και πάσης Τσεχίας και Σλοβακίας κ. Ρωστισλάβος. Επίσης, παρευρίσκονται αντιπροσωπείες της Ρουμανικής και της Πολωνικής Εκκλησίας.

Το παρών έδωσε ο Μητροπολίτης Κιέβου (σ.σ. για το Πατριαρχείο Μόσχας) κ. Ονούφριος και ο εκπρόσωπος τύπου του Πατριαρχείου της Μόσχας κ. Βλάντιμιρ Λεγκόιντα (φώτο).

Οι φωτογραφίες είναι από τον λογαριασμό του κ. Βλαντιμίρ Λεγκόιντα

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων