22/10/2019 22/10/2019 Κατευόδιον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό του Πρωτεπιστάτου, την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Ιερών αγιορείτικων Μονών έλαβε χώρα, κατά την 22α Οκτωβρίου 2019, στις Καρυές του Αγίου Όρους, από όπου το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο. «Είστε ο πεφιλημένος υιός, στηρίζεστε εις τον Κύριον, εις την Εκκλησία», ετόνισε ο Παναγιώτατος και έκλεισε τον λόγο...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 17:51

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: “Κατευόδιον”

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: “Κατευόδιον”

Κατευόδιον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό του Πρωτεπιστάτου, την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Ιερών αγιορείτικων Μονών έλαβε χώρα, κατά την 22α Οκτωβρίου 2019, στις Καρυές του Αγίου Όρους, από όπου το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

«Είστε ο πεφιλημένος υιός, στηρίζεστε εις τον Κύριον, εις την Εκκλησία», ετόνισε ο Παναγιώτατος και έκλεισε τον λόγο του ευχόμενος ειρήνη και δίδοντας την πατριαρχική και πατρική ευλογία του. «Αγιορείτες πατέρες, ο Πατριάρχης σας, σας αγαπά πολύ, καλή αντάμωση αδελφοί και τέκνα», κατέληξε, δακρύζοντας.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων