13/01/2021 13/01/2021 Σίγησε ο μεγάλος δάσκαλος της ψαλτικής Χαρίλαος Ταλιαδώρος, τα ξημερώματα 11 Ιανουαρίου 2021. Ο μακαριστός, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο 424 Νοσοκομείο, έφυγε για τη χαρά του Κυρίου του. Πήγε να βρει πολλούς ομοτέχνους και σπουδαίους δασκάλους της ψαλτικής τέχνης ανά τους αιώνες, αλλά και τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά κυρό Ιωάννη που προσφάτως και αυτός...
13 Ιανουαρίου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2021 - 22:58

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Μαζί στους ουρανούς

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Μαζί στους ουρανούς

Σίγησε ο μεγάλος δάσκαλος της ψαλτικής Χαρίλαος Ταλιαδώρος, τα ξημερώματα 11 Ιανουαρίου 2021. Ο μακαριστός, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο 424 Νοσοκομείο, έφυγε για τη χαρά του Κυρίου του. Πήγε να βρει πολλούς ομοτέχνους και σπουδαίους δασκάλους της ψαλτικής τέχνης ανά τους αιώνες, αλλά και τον μακαριστό Μητροπολίτη Λαγκαδά κυρό Ιωάννη που προσφάτως και αυτός ταξίδευσε για τη χαρά και τη μακαρία διαμονή μέσα στις αγκάλες του Κυρίου. Το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο προέρχεται απο παλαιότερη βράβευση (2018) του Άρχοντος Πρωτοψάλτου εκ μέρους του μακαριστού Μητροπολίτου Ιωάννου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ένα δάκρυ για τον Δάσκαλο

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων