13/07/2019 13/07/2019 Κατά το Σάββατο 13 Ιουλίου, η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου υπεδέχθη την χαριτόβρυτο Εικόνα των Εφόρων της Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, την οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, εκόμισε ο Πνευματικός της Αδελφότητος Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, παρουσία του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς...
13 Ιουλίου, 2019 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 20:41

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στο πλευρό των Ταξιαρχών

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στο πλευρό των Ταξιαρχών

Κατά το Σάββατο 13 Ιουλίου, η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου υπεδέχθη την χαριτόβρυτο Εικόνα των Εφόρων της Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, την οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, εκόμισε ο Πνευματικός της Αδελφότητος Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ, παρουσία του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Δαμασκηνού, από αλιεύουμε ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Οι δύο νέοι μετέφεραν απο την πρώτη στιγμή της Ιερά Εικόνα, ενώ και παρέμειναν στο πλευρό της.

ΦΩΤΟ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων