12/09/2020 12/09/2020 Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, χθες, 11 Σεπτεμβρίου της εσπέρας. Η Ιερά Μονή, κατ’ αυτές τις ώρες, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, έχοντας ήδη υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Ο Σεβασμιώτατος, μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ, θα προεξάρχει των πανηγυρικών...
12 Σεπτεμβρίου, 2020 - 13:33
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2020 - 14:42

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Το Βατοπαίδι χθες βράδυ

Διαδώστε:
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Το Βατοπαίδι χθες βράδυ

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, χθες, 11 Σεπτεμβρίου της εσπέρας. Η Ιερά Μονή, κατ’ αυτές τις ώρες, ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, έχοντας ήδη υποδεχθεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο. Ο Σεβασμιώτατος, μετά από πρόσκληση του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντος Εφραίμ, θα προεξάρχει των πανηγυρικών Ιερών Ακολουθιών.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

ΔΕΙΤΕ – Ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων