04/02/2019 04/02/2019 Επίσκεψη και στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκτός από την Θεολογική Σχολή της Χάλκης κατά το ταξίδι του στην Τουρκία. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο πρωθυπουργός τελευταία στιγμή πρόσθεσε στο πρόγραμμά του την επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά πριν μεταβεί στην Χάλκη όπου θα επισκεφθεί την Θεολογική Σχολή. Υπενθυμίζεται...
04 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:04

Στην Αγιά Σοφιά ο Αλέξης Τσίπρας

Διαδώστε:
Στην Αγιά Σοφιά ο Αλέξης Τσίπρας

Επίσκεψη και στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη αναμένεται να πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εκτός από την Θεολογική Σχολή της Χάλκης κατά το ταξίδι του στην Τουρκία. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, ο πρωθυπουργός τελευταία στιγμή πρόσθεσε στο πρόγραμμά του την επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά πριν μεταβεί στην Χάλκη όπου θα επισκεφθεί την Θεολογική Σχολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την πρόσκληση του Τούρκου προέδρου, θα βρεθεί στην Τουρκία στις 5 και 6 Φεβρουαρίου. Η συνάντηση του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα γίνει την πρώτη μέρα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσει η κοινή συνέντευξη Τύπου και το δείπνο που θα παραθέσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Αλέξη Τσίπρα. Την επόμενη μέρα, 6 Φεβρουαρίου, ο Αλέξης Τσίπρας θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συναντήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι. Στο πρόγραμμα έχει προστεθεί η μετάβαση στην Αγιά Σοφιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων