28/10/2020 28/10/2020 Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών. Την Πρόεδρο υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, ηγούμενος της Μονής και Πρόεδρος του ΠΙΠΜ και της επέδωσε το χρυσό μετάλλιο της Μονής και τον κατάλογο της...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 21:22

Στην Πατριαρχική Μονή Βλατάδων η ΠτΔ

Διαδώστε:
Στην Πατριαρχική Μονή Βλατάδων η ΠτΔ

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών.

Την Πρόεδρο υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος, ηγούμενος της Μονής και Πρόεδρος του ΠΙΠΜ και της επέδωσε το χρυσό μετάλλιο της Μονής και τον κατάλογο της έκθεσης “Ημέτερον Κάλλος. Βυζαντινές Εικόνες από τη Θεσσαλονίκη”, ενώ ο Διευθυντής, καθηγητής Συμεών Πασχαλίδης την ενημέρωσε για τις δράσεις του Ιδρύματος.

πηγή: fanarion.blogspot.com

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠτΔ στην τελετή ορκωμοσίας νέων αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη

Στο Μουσείο της Μέριμνας Ποντίων Κυριών η Κ. Σακελλαροπούλου

Την έκθεση «Στρατιωτικοί Άγιοι του Βυζαντίου» επισκέφτηκε η ΠτΔ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων