23/06/2021 23/06/2021 Aνακοινώσεις σχετικά με τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους αναμένουμε σήμερα, στις 18:00, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκα Μαγιορκίνη. Η ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας συνεδριάζει ήδη από...
23 Ιουνίου, 2021 - 14:14

Στις 18:00 οι ανακοινώσεις για τις μάσκες

Διαδώστε:
Στις 18:00 οι ανακοινώσεις για τις μάσκες

Aνακοινώσεις σχετικά με τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους αναμένουμε σήμερα, στις 18:00, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου και τον επίκουρο καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Η ειδική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας συνεδριάζει ήδη από τις 10:00 το πρωί, με κύριο θέμα τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και οι αποφάσεις της θα ανακοινωθούν το απόγευμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων