16/11/2023 16/11/2023 Έως τις 2 το μεσημέρι θα παραμείνει για προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών.  Αυτό ανακοίνωσε ο Προϊστάμενος του Ναού, Πρωτοπρ. π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, κατά τη σημερινή Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο ναό. Η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη αρχικά για λίγο μετά τις 10 το...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 10:53

Στις 2 το μεσημέρι η αναχώρηση της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου από τον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών

Διαδώστε:
Στις 2 το μεσημέρι η αναχώρηση της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου από τον Άγιο Ελευθέριο Αχαρνών

Έως τις 2 το μεσημέρι θα παραμείνει για προσκύνηση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών. 

Αυτό ανακοίνωσε ο Προϊστάμενος του Ναού, Πρωτοπρ. π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, κατά τη σημερινή Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο ναό. Η αναχώρηση ήταν προγραμματισμένη αρχικά για λίγο μετά τις 10 το πρωί, αλλά με ευλογία του Γέροντα Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, δόθηκε τετράωρη παράταση στο προσκύνημα.

Εν συνεχεία θα αναχωρήσει με προορισμό το Αγρίνιο όπου σήμερα, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει η επίσημη υποδοχή στην πλατεία Δημοκρατίας και εν συνεχεία με λιτανευτική πομπή θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, όπου θα παραμείνει έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου από τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων