16/11/2023 16/11/2023 Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού τελέστηκαν σήμερα η Ακολουθία του Όρθρου και η  Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών ενώπιον την Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου. Οι ακολουθίες μεταδόθηκαν ζωντανά από την Pemptousia TV. Δείτε τις ιερές ακολουθίες ΕΔΩ  Τεχνική κάλυψη – Εικονοληψία: Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Αντώνης Βαραμπούτης Φωτογραφίες: Ραφαήλ...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 7:00
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 10:48

Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου από τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών

Διαδώστε:
Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου από τον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνού τελέστηκαν σήμερα η Ακολουθία του Όρθρου και η  Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών ενώπιον την Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου. Οι ακολουθίες μεταδόθηκαν ζωντανά από την Pemptousia TV.

Δείτε τις ιερές ακολουθίες ΕΔΩ 

Τεχνική κάλυψη – Εικονοληψία: Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Αντώνης Βαραμπούτης

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης 

Συλλειτούργησαν Βατοπαιδινοί πατέρες, κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Στον Ιερό Ναό τίθεται προς προσκύνηση μέχρι σήμερα το πρωί η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, η οποία αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου. Εκατοντάδες προσκυνητές συννεχίζουν να προσκυνούν την Τιμία Κάρα.

Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός ανέγνωσε δέηση ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου.

Η Τιμία Κάρα θα παραμείνει στο ναό έως και τις 2 το μεσημέρι και εν συνεχεία θα αναχωρήσει με προορισμό το Αγρίνιο όπου σήμερα, στις 5 το απόγευμα, θα γίνει η επίσημη υποδοχή στην πλατεία Δημοκρατίας και εν συνεχεία με λιτανευτική πομπή θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής, όπου θα παραμείνει έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

To ope.gr στην ιστορική υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Αθήνα από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το ope.gr στην Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στον Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών (ΦΩΤΟ)

Η Αθήνα τιμά τον Ιερό Χρυσόστομο για πρώτη φορά με την παρουσία της Τιμίας Κάρας του (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός: Ευλογία για την Αθήνα να τιμά τον Ιερό Χρυσόστομο με την έλευση της Τιμίας Κάρας

Προσκυνητές στο ope.gr: Μεγάλη ευλογία η παρουσία της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στην Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Τιμία Κάρα του Ιερού Χρυσοστόμου στο νοσοκομείο “ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ” (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος τέλεσε Ιερά Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου

Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος στην Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου

Δέηση ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων