22/03/2020 22/03/2020 Στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, μετείχε σήμερα ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. Ο κ. Τσιόδρας ανέβηκε στο ιερό αναλόγιο όπου και έψαλλε, καθώς είναι και γνώστης της Βυζαντινής Μουσικής. Ο...
22 Μαρτίου, 2020 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 10:13

Στο αναλόγιο προσευχόμενος σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας

Διαδώστε:
Στο αναλόγιο προσευχόμενος σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας

Στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Σπάτα, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, μετείχε σήμερα ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας ανέβηκε στο ιερό αναλόγιο όπου και έψαλλε, καθώς είναι και γνώστης της Βυζαντινής Μουσικής.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας εκτός από την ιδιότητα του γιατρού και του διαπρεπούς λοιμωξιολόγου, δεν διστάζει να δείχνει και την ευαισθησία του, όπως χθες, ο οποίος και “λύγισε” από τη συγκίνηση όταν είπε ότι πρέπει να φροντίσουμε τις μεγαλύτερες ηλικίες, τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού γιατί αυτοί κινδυνεύουν να χαθούν αν δεν γίνει κάτι.

Μιλώντας για την θνητότητα των ηλικιωμένων, αναρωτήθηκε ποιους θέλουμε να προστατεύσουμε, ποιους θέλουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου», δίνοντας ταυτόχρονα την απάντηση: «Η απάντηση είναι όλους, αλλά με έναν τέτοιο ταχύτατα μεταδιδόμενο ιό είναι αδύνατο». Με τρεμάμενη φωνή δήλωσε: «Η απάντηση που δίνω εσωτερικά μέσα μου και την αφήνω στην κρίση σας είναι πως το θαύμα της ιατρικής επιστήμης του 2020 είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών των ατόμων, πολλοί από τους οποίους… είναι οι μανάδες και οι πατεράδες μας, οι γιαγιάδες και οι παππούδες. Η απάντηση είναι τιμούμε όλους, σεβόμαστε όλους, προστατεύουμε όλους αλλά κατ΄εξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε ούτε να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς».

Πηγή: www.enikos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων