20/04/2022 21/04/2022 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022, προκειμένου να παραστεί στην τελετή Καθαγιασμού του Αγίου Μύρου που θα πραγματοποιηθεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Κατσανιώτης θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Να σημειωθεί...
20 Απριλίου, 2022 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2022 - 1:23

Στο Φανάρι o ΥΦΥΠΕΞ Ανδρέας Κατσανιώτης για τον Καθαγιασμό του Αγίου Μύρου

Διαδώστε:
Στο Φανάρι o ΥΦΥΠΕΞ Ανδρέας Κατσανιώτης για τον Καθαγιασμό του Αγίου Μύρου

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη τη Μεγάλη Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022, προκειμένου να παραστεί στην τελετή Καθαγιασμού του Αγίου Μύρου που θα πραγματοποιηθεί στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Κατσανιώτης θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Να σημειωθεί επίσης ότι επίσκεψη προσκυνηματικού χαρακτήρα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο πραγματοποιεί από σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά από πρόσκληση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων