03/04/2020 03/04/2020 Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19, μετέβη στο γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν εκεί. Παράλληλα δόθηκαν οδηγίες για διαχείριση υπόπτου/πιθανού περιστατικού COVID 19, έγινε εκπαίδευση του προσωπικού και διανομή υγειονομικού υλικού. Η προστασία...
03 Απριλίου, 2020 - 14:52
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 13:54

Στο Γηροκομείο Αθηνών κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Διαδώστε:
Στο Γηροκομείο Αθηνών κλιμάκιο του ΕΟΔΥ

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της διασποράς της νόσου COVID-19, μετέβη στο γηροκομείο Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν όλοι οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν εκεί.
Παράλληλα δόθηκαν οδηγίες για διαχείριση υπόπτου/πιθανού περιστατικού COVID 19, έγινε εκπαίδευση του προσωπικού και διανομή υγειονομικού υλικού.
Η προστασία των ευάλωτων ομάδων και πληθυσμών είναι υψηλή προτεραιότητα για το υπουργείο Υγείας, όπως αναφέρει ανακοίνωσή του, και στο πλαίσιο αυτό ο ΕΟΔΥ θα εντατικοποιήσει τις ενέργειες προστασίας των ηλικιωμένων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων