16/10/2020 16/10/2020 Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Ζόραμπ Μνατσακανιάν (Zohrab Mnatsakanyan) πραγματοποίησε στο Ερεβάν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Η υποδοχή του έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς και τις άριστες σχέσεις μεταξύ τους, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter. Οι συζητήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα εστιαστούν...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 14:15

Στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων ο Ν. Δένδιας

Διαδώστε:
Στο Μνημείο της Γενοκτονίας των Αρμενίων ο Ν. Δένδιας

Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας Ζόραμπ Μνατσακανιάν (Zohrab Mnatsakanyan) πραγματοποίησε στο Ερεβάν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Η υποδοχή του έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρούς δεσμούς και τις άριστες σχέσεις μεταξύ τους, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Οι συζητήσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα εστιαστούν σε ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, με έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ και την Ανατολική Μεσόγειο, στη συνεργασία των δύο χωρών στο πλαίσιο των τριμερών σχημάτων συνεργασίας, καθώς και στις σχέσεις ΕΕ-Αρμενίας.

Η επίσκεψη του κ. Δένδια στο Ερεβάν ξεκίνησε με την κατάθεση στεφανιού στο Μνημείο Θυμάτων, ενώ επισκέφθηκε και το Μουσείο Γενοκτονίας των Αρμενίων.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν (Nikol Pashinyan) και τον Πρόεδρο της χώρας, Αρμέν Σαρκισιάν (Armen Sarkissian).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων