04/10/2019 04/10/2019 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό αλλά και τις εκκλησιαστικές σχέσεις, Αντώνης Διαματάρης,  πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, μονοήμερη επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, όπου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ´. Κατά την εκεί παραμονή του, θα επισκεφθεί τον Ι. Ναό της Αναστάσεως, το Παγκόσμιο Κέντρο Μνήμης για το Ολοκαύτωμα, Yad Vashem,...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 8:26

Στο Πατρ. Ιεροσολύμων ο Αντ. Διαματάρης

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Ιεροσολύμων ο Αντ. Διαματάρης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό αλλά και τις εκκλησιαστικές σχέσεις, Αντώνης Διαματάρης,  πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, μονοήμερη επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, όπου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ´.

Κατά την εκεί παραμονή του, θα επισκεφθεί τον Ι. Ναό της Αναστάσεως, το Παγκόσμιο Κέντρο Μνήμης για το Ολοκαύτωμα, Yad Vashem, και την έδρα της Ελληνικής Κοινότητας.

Εν συνεχεία, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Τελ Αβίβ, όπου θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του φορέα “Jewish Agency for Israel», Isaac Herzog, και με εκπροσώπους της Ένωσης Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων