04/10/2019 04/10/2019 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό αλλά και τις εκκλησιαστικές σχέσεις, Αντώνης Διαματάρης,  πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, μονοήμερη επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, όπου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ´. Κατά την εκεί παραμονή του, θα επισκεφθεί τον Ι. Ναό της Αναστάσεως, το Παγκόσμιο Κέντρο Μνήμης για το Ολοκαύτωμα, Yad Vashem,...
04 Οκτωβρίου, 2019 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2019 - 8:26

Στο Πατρ. Ιεροσολύμων ο Αντ. Διαματάρης

Διαδώστε:
Στο Πατρ. Ιεροσολύμων ο Αντ. Διαματάρης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό αλλά και τις εκκλησιαστικές σχέσεις, Αντώνης Διαματάρης,  πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, μονοήμερη επίσκεψη στα Ιεροσόλυμα, όπου θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ´.

Κατά την εκεί παραμονή του, θα επισκεφθεί τον Ι. Ναό της Αναστάσεως, το Παγκόσμιο Κέντρο Μνήμης για το Ολοκαύτωμα, Yad Vashem, και την έδρα της Ελληνικής Κοινότητας.

Εν συνεχεία, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Τελ Αβίβ, όπου θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του φορέα “Jewish Agency for Israel”, Isaac Herzog, και με εκπροσώπους της Ένωσης Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων