26/01/2020 26/01/2020 Το Τιάλειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης επισκέφθηκε σήμερα, μετά την Πανηγυρική Θεία λειτουργία ο οικείος ποιμενάρχης μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ. Το Γηροκομείο βρίσκεται σε ένα γραφικό και ήσυχο μέρος της Κοζάνης με έναν καταπράσινο αύλειο χώρο. Οι εγκαταστάσεις του, αποπνέουν καθαριότητα και θαλπωρή χάρη στη...
26 Ιανουαρίου, 2020 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2020 - 13:32

Μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Τιάλειο Γηροκομείο

Διαδώστε:
Μία ξεχωριστή επίσκεψη στο Τιάλειο Γηροκομείο

Το Τιάλειο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης επισκέφθηκε σήμερα, μετά την Πανηγυρική Θεία λειτουργία ο οικείος ποιμενάρχης μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ.

Το Γηροκομείο βρίσκεται σε ένα γραφικό και ήσυχο μέρος της Κοζάνης με έναν καταπράσινο αύλειο χώρο. Οι εγκαταστάσεις του, αποπνέουν καθαριότητα και θαλπωρή χάρη στη φροντίδα, τη στοργή και την αγάπη όλου του προσωπικού υπό τη μέριμνα και επίβλεψη του πρωτ. Νικολάου Βαχτσεβάνου, Γεν. Αρχιερατικού Επίτροπου της εν λόγω Ι. Μ.

Απαριθμεί 82 τροφίμους σε δυο πτέρυγες και τώρα ετοιμάζεται η τρίτη νέα πτέρυγα για τις πολλαπλές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων