07/06/2019 07/06/2019 Προσήλθε στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος μεταξύ άλλων τον ρώτησε αν θα είναι υποψήφιος εδώ στην Αθήνα και ο κ.Σκανδαλίδης απάντησε καταφατικά. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ.Κώστας Σκανδαλίδης δήλωσε ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον Μακαριώτατο και είναι πολύ χαρούμενος που τον ξανασυναντά διότι...
07 Ιουνίου, 2019 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2019 - 12:47

Στον Αρχιεπ.Αθηνών ο Κώστας Σκανδαλίδης

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ.Αθηνών ο Κώστας Σκανδαλίδης

Προσήλθε στο Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος μεταξύ άλλων τον ρώτησε αν θα είναι υποψήφιος εδώ στην Αθήνα και ο κ.Σκανδαλίδης απάντησε καταφατικά.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ.Κώστας Σκανδαλίδης δήλωσε ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον Μακαριώτατο και είναι πολύ χαρούμενος που τον ξανασυναντά διότι κάθε φορά έχει κάτι να κερδίσει,γιατί όπως τόνισε συναντά ένα άνθρωπο που είναι οδηγητής που δίνει κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα.Επίσης ανέφερε ότι τον απασχολούν ιδιαίτερα τα θέματα εκκλησίας-πολιτείας.

Με τη σειρά του ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι και αυτός είναι χαρούμενος διότι δέχτηκε την επίσκεψη του κ.Κώστα Σκανδαλίδη ενός πολιτευτή που μάλλον δεν υπάρχει άλλος να τον ανταγωνίζεται στα αποτελέσματα των εκλογών.Ανέφερε ότι συζήτησαν χρήσιμα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις εκκλησίας-κράτους αλλά και συγκεκριμένα καθημερινά  θέματα.

Κλέινοντας του ευχήθηκε καλη επιτυχία και δύναμη στο έργο του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων