09/04/2020 09/04/2020 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα, είχε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, αντήλλαξαν απόψεις για τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο και την Ουκρανία ειδικότερα. Ο Ουκρανός Πρόεδρος ενημέρωσε τον επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας...
09 Απριλίου, 2020 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2020 - 13:42

Στον Πρόεδρο της Ουκρανίας ο Μητρ. Κιέβου Επιφάνιος

Διαδώστε:
Στον Πρόεδρο της Ουκρανίας ο Μητρ. Κιέβου Επιφάνιος

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα, είχε ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος.
Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, αντήλλαξαν απόψεις για τρόπους αντιμετώπισης της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο και την Ουκρανία ειδικότερα. Ο Ουκρανός Πρόεδρος ενημέρωσε τον επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας σχετικά με τα μέτρα που έλαβε το κράτος και ο Μητροπολίτης Επιφάνιος του γνωστοποίησε τις αποφάσεις της Εκκλησίας .
Ο κ. Ζέλενσκι τόνισε τη σημασία της συνεργασίας της πολιτείας με την εκκλησία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης μιας επικίνδυνης ασθένειας, κυρίως τις ήμερες του Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων