12/08/2020 12/08/2020 Εκτάκτως συγκαλείται την Παρασκευή το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όπως έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ύπατος εκπρόσωπος της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ, επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα της Ανατολικής Μεσογείου, οι προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία και η κατάσταση στον Λίβανο....
12 Αυγούστου, 2020 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2020 - 12:35

Συγκαλείται εκτάκτως το Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε.

Διαδώστε:
Συγκαλείται εκτάκτως το Συμβούλιο των ΥΠΕΞ της Ε.Ε.

Εκτάκτως συγκαλείται την Παρασκευή το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ύπατος εκπρόσωπος της Ε.Ε. για την Εξωτερική Πολιτική και την Πολιτική Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ, επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα της Ανατολικής Μεσογείου, οι προεδρικές εκλογές στη Λευκορωσία και η κατάσταση στον Λίβανο.

Υπενθυμίζεται πως τη σύγκληση του Συμβουλίου ζήτησε χθες ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, έπειτα από σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων