28/12/2021 28/12/2021 Ο Νικόλας Αρμανίδης νόσησε από κορωνοϊό, η ζωή του κινδύνευσε ενώ έμεινε 18 μέρες διασωληνωμένος με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν. Τα λόγια του συγκλονίζουν: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κυρίως στον Θεό, γιατί ίσως με τις απόψεις μου και τις τοποθετήσεις μου πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου», δήλωσε ο Νικόλας Αρμανίδης...
28 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2021 - 11:54

Συγκλονίζει ο αντιεμβολιαστής που γύρισε από το θάνατο

Διαδώστε:
Συγκλονίζει ο αντιεμβολιαστής που γύρισε από το θάνατο

Ο Νικόλας Αρμανίδης νόσησε από κορωνοϊό, η ζωή του κινδύνευσε ενώ έμεινε 18 μέρες διασωληνωμένος με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον επαναφέρουν.

Τα λόγια του συγκλονίζουν:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κυρίως στον Θεό, γιατί ίσως με τις απόψεις μου και τις τοποθετήσεις μου πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου», δήλωσε ο Νικόλας Αρμανίδης μιλώντας στο MEGA.

18 μέρες διασωληνωμένος με κορωνοϊό, η οικογένειά του τον θρηνούσε και ο ίδιος βρέθηκε σε μια κατάσταση που είπε αργότερα ο ίδιος δεν είχε γυρισμό.

Οι γιατροί όπως λέει ο 50χρονος άνδρας του έδιναν 1% πιθανότητα να ζήσει. «Δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτε. Ξαφνικά έρχεται, χάνεται η γη κάτω από τα πόδια σου και πλέον είναι αργά», λέει και προσθέτει: «Αν βλέπατε τις ακτινογραφίες του θώρακός μου, θα νομίζατε ότι ήμουν 150 χρόνια καπνιστής». Στη συνέχεια ο 50χρονος Νικόλας Αρμανίδης διασωληνώθηκε. «Επέζησα από θαύμα, λέει διαρκώς από τότε.

Μόλις συνήλθε, ο 50 χρονος σήκωσε τα χέρια του και μας λέει σας ευχαριστώ, πόση παραπληροφόρηση υπάρχει στο ίντερνετ… Ο Νικόλας Αρμανίδης δεν ήταν απλά ανεμβολίαστος αλλά και αντιεμβολιαστής, με τη σελίδα του στο Facebook να κατακλύζεται από δεκάδες αναρτήσεις κατά του εμβολίου.
«Έτυχε να είμαι αρνητής. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη κυρίως στον Θεό γιατί ίσως με τις απόψεις μου και τις τοποθετήσεις μου πήρα ανθρώπους στον λαιμό μου. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να υποφέρουν εξαιτίας μου αυτήν την στιγμή».

Σήμερα ξεκίνησε να περπατά, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα αποθεραπείας για να επανέλθει πλήρως. Μέσα από το κέντρο αποκατάστασης όπου περνάει τις γιορτές στέλνει το δικό του μήνυμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων