31/10/2020 31/10/2020 Με ένα μήνυμα που συγκλονίζει ο πατέρας του 17 χρονου Άρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά το σεισμό στη Σάμο, αποχαιρετά τον γιο του. Ο πατέρας του παιδιού είναι δημοσιογράφος και έγραψε μεταξύ άλλων “Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα...
31 Οκτωβρίου, 2020 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2020 - 13:07

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου 17χρονου

Διαδώστε:
Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου 17χρονου

Με ένα μήνυμα που συγκλονίζει ο πατέρας του 17 χρονου Άρη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά το σεισμό στη Σάμο, αποχαιρετά τον γιο του. Ο πατέρας του παιδιού είναι δημοσιογράφος και έγραψε μεταξύ άλλων “Σήμερα ο Θεός θέλησε να σε πάρει κοντά του, να έχει έναν μικρό άγγελο δίπλα του για τα μετέπειτα χρόνια. Ξέρω ότι είσαι ευτυχισμένος επάνω στη γειτονιά των αγγέλων κρατώντας από το χέρι την αγαπημένη σου Κλαίρη. Να μου φιλήσεις την Κλαίρη και δώσε μου υπόσχεση ότι θα την προσέχεις. Να ξέρεις ότι σήμερα έχασα το μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μου…».

Δείτε το μήνυμα: 

Ενώ σε άλλη δημοσίευση έγραψε “Έβλεπα σε σένα τα δικά μου νιάτα… Εμείς που μείναμε πίσω δεν έχουμε λόγια, δεν έχουμε άλλα δάκρυα.. Μαύρη Παρασκευή αγόρι μου”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων