11/02/2024 12/02/2024 Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυραική 11 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα από εκκλησιαστικές οργανώσεις οι οποίες τάσσονται κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Λέμε όχι στην αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας» ήταν το κεντρικό σύνθημά τους. Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος και κρατούσαν πανό τα οποία έγραφαν: «Κανένα παιδάκι στα χέρια των ΛΟΑΤΚΙ», «Λέμε ΌΧΙ...
11 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2024 - 0:21

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Διαδώστε:
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε την Κυραική 11 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα από εκκλησιαστικές οργανώσεις οι οποίες τάσσονται κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Λέμε όχι στην αλλοίωση του θεσμού της οικογένειας» ήταν το κεντρικό σύνθημά τους.

Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος και κρατούσαν πανό τα οποία έγραφαν: «Κανένα παιδάκι στα χέρια των ΛΟΑΤΚΙ», «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων», «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλαλλητήριο, η «Εστία Πατερικών Μελετών» ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεσή τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».

Μάλιστα, κατέληγαν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητηριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους ταφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων