13/02/2024 13/02/2024 Με ανεπανάληπτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των Αριστούχων. Η εκδήλωση για την βράβευση των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου έγινε στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. με ώρα έναρξης 12.00, στην κατάμεστη αίθουσα από αριστούχους και πολύτεκνους γονείς. Περισσότερα από 3.000 χιλ. άτομα είχαν κατακλίσει την αίθουσα τελετών του ΑΠΘ. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν 750 αριστούχοι...
13 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2024 - 14:46

Σύλλογος Πολυτέκνων “Άγιοι Πάντες”: Βράβευση 750 αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου

Διαδώστε:
Σύλλογος Πολυτέκνων “Άγιοι Πάντες”: Βράβευση 750 αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου

Με ανεπανάληπτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των Αριστούχων. Η εκδήλωση για την βράβευση των αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου έγινε στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. με ώρα έναρξης 12.00, στην κατάμεστη αίθουσα από αριστούχους και πολύτεκνους γονείς. Περισσότερα από 3.000 χιλ. άτομα είχαν κατακλίσει την αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν 750 αριστούχοι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου, με 20 από αυτούς να έχουν «Άριστα 20». Το κάθε βραβείο, συνοδευόταν με το ποσό των 50€. Το ποσό των 50€ δόθηκε στους αριστούχους με φάκελο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης από τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Φιλόθεο, που περιείχε και ωραιότατη επιστολή. Επίσης χορηγοί της εκδήλωσης ήταν και η Αδελφότητα «Οσία Ξένη» με τον πατέρα Νήφωνα και η αδελφότητα «Μέγας Βασίλειος» με τον π. Μιχαήλ.

Τιμήθηκε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, κ Φιλόθεος, τον οποίο για να τιμήσει ενώπιον όλων, ο Πρόεδρος κ. Θεοτοκάτος αναφώνησε, Άξιος! Και επανέλαβαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Την εκδήλωση πλαισίωσε: Α) Η χορωδία Συλλόγου Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσης Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με χοραρχη τον Ιωάννη Μπουλμουτζή οι οποία μας έψαλλαν τροπάρια και δοξαστικά.

Β) Η χορωδία Φοιτητριών της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσεως με χοράρχη την κα Νικολέττα Παπαδοπούλου με όμορφο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων