03/04/2019 03/04/2019 Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο Κύπριος υπουργός ήταν ο ομιλητής σε εκδήλωση του Βασιλικού Ινστιτούτου Μελετών Άμυνας και Ασφάλειας (RUSI) με θέμα «Κύπρος και αναδυόμενες απειλές στην ανατολική Μεσόγειο». Η εκδήλωση αναμενόταν να επικεντρωθεί στις περιφερειακές προκλήσεις ασφαλείας στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, με ιδιαίτερη προσοχή στο σημαντικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προώθηση...
03 Απριλίου, 2019 - 21:47
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2019 - 23:23

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων του Υπουργού Άμυνας Κύπρου

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων του Υπουργού Άμυνας Κύπρου

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο Κύπριος υπουργός ήταν ο ομιλητής σε εκδήλωση του Βασιλικού Ινστιτούτου Μελετών Άμυνας και Ασφάλειας (RUSI) με θέμα «Κύπρος και αναδυόμενες απειλές στην ανατολική Μεσόγειο».

Η εκδήλωση αναμενόταν να επικεντρωθεί στις περιφερειακές προκλήσεις ασφαλείας στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, με ιδιαίτερη προσοχή στο σημαντικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας στην προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας.

Ο κ. Αγγελίδης είχε επίσης συνάντηση στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Γρηγόριο. Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν τα θέματα της ομογένειας. Ο κ. Αγγελίδης θα συναντηθεί επίσης με τον πρόεδρο και μέλη της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής των Κοινοτήτων.

Το πρωί της Πέμπτης, ο υπουργός Άμυνας θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του Γκάβιν Γουίλιαμσον. Θα επισκεφθεί στη συνέχεια το Εθνικό Κέντρο Κυβερνοασφάλειας, πριν παραστεί σε γεύμα που παραθέτει το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων