31/03/2023 31/03/2023 Δεκτός από τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έγινε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για την τριμερή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Κύπρου- Ελλάδας-Ισραήλ. «Στο πλαίσιο των άριστων διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κύπρου συνεχίζουν τη στενή συνεργασία και το συντονισμό, μεταξύ άλλων για την προώθηση...
31 Μαρτίου, 2023 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2023 - 12:52

Συνάντηση Νίκου Δένδια με Νίκο Χριστοδουλίδη – Ανάγκη για βιώσιμη λύση για το Κυπριακό

Διαδώστε:
Συνάντηση Νίκου Δένδια με Νίκο Χριστοδουλίδη – Ανάγκη για βιώσιμη λύση για το Κυπριακό

Δεκτός από τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έγινε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για την τριμερή συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Κύπρου- Ελλάδας-Ισραήλ.

«Στο πλαίσιο των άριστων διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κύπρου συνεχίζουν τη στενή συνεργασία και το συντονισμό, μεταξύ άλλων για την προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή», αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

«Μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, στη βάση των αποφάσεων του ΟΗΕ, αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής», προσθέτει.

Διαβάστε σχετικά: Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ για ενέργεια, Μεσόγειο, κυβερνοασφάλεια – Συνάντηση Δένδια με Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων