16/09/2019 16/09/2019 Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Ernst Reichel, την επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού και Τύπου, κα. Monika Frank, και τον επικεφαλής του Τμήματος Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Πρεσβείας κ. Andreas Kehrbach. Στη συνάντηση που διεξήχθη σε άριστο κλίμα...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2019 - 19:31

Συνάντηση της Υπ. Παιδείας με τον Πρέσβη της Γερμανίας

Διαδώστε:
Συνάντηση της Υπ. Παιδείας με τον Πρέσβη της Γερμανίας

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Ernst Reichel, την επικεφαλής του Τμήματος Πολιτισμού και Τύπου, κα. Monika Frank, και τον επικεφαλής του Τμήματος Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Πρεσβείας κ. Andreas Kehrbach.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε άριστο κλίμα συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας-Γερμανίας σε θέματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, το καθεστώς λειτουργίας των Γερμανικών Σχολείων στην Ελλάδα, η απλούστευση της διαδικασίας πραγματοποίησης σχολικών εκδρομών, καθώς και περαιτέρω πεδία πιθανών συνεργειών των δύο χωρών στον τομέα της εκπαίδευσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων