05/11/2019 05/11/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδόφορος επισκέφθηκε χθες στη Νέα Υόρκη τον Μητροπολίτη Τύχων επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αμερικής (OCA- σ.σ. των Ρωσόφωνων). Οι δύο ιεράρχες επανέλαβαν τη σημασία της ανάπτυξης αδελφικής σχέσης μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και της OCA  μέσω συγκεκριμένων πρακτικών έργων και συνεργασίας. Ακολούθησε το μεσημεριανό γεύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδόφορος και...
05 Νοεμβρίου, 2019 - 19:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2019 - 19:49

Συνάντηση του Αρχιεπ. Ελπιδοφόρου με τον Μητρ. Τύχωνα

Διαδώστε:
Συνάντηση του Αρχιεπ. Ελπιδοφόρου με τον Μητρ. Τύχωνα

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδόφορος επισκέφθηκε χθες στη Νέα Υόρκη τον Μητροπολίτη Τύχων επικεφαλής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αμερικής (OCA- σ.σ. των Ρωσόφωνων).

Οι δύο ιεράρχες επανέλαβαν τη σημασία της ανάπτυξης αδελφικής σχέσης μεταξύ της Αρχιεπισκοπής και της OCA  μέσω συγκεκριμένων πρακτικών έργων και συνεργασίας.

Ακολούθησε το μεσημεριανό γεύμα, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδόφορος και ο Μητροπολίτης Τύχων συζήτησαν πιθανές κοινές ενέργειες ώστε να ενισχυθούν οι δεσμοί των Εκκλησιών.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδόφορος επέμεινε στη σημασία της ευχαριστηριακής κοινωνίας ως ακρογωνιαίο λίθο της Ορθοδόξου ενότητας στη χώρα.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων