21/01/2022 21/01/2022 Στην Αθήνα θα συνεδριάσει η Μικτή Οικονομική Επιτροπή Ελλάδας-Τουρκίας, οι εργασίες της οποίας θα ολοκληρωθούν με την υπογραφή Πρωτοκόλλου από τον υφυπουργό Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κώστα Φραγκογιάννη και τον Υφυπουργό Εμπορίου της Τουρκίας κ. Mustafa Tuzcu, την προσεχή Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022. Πρόκειται για την 5η Σύνοδο της Επιτροπής,...
21 Ιανουαρίου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2022 - 12:02

Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Μικτή Οικονομική Επιτροπή Ελλάδας – Τουρκίας

Διαδώστε:
Συνεδριάζει τη Δευτέρα η Μικτή Οικονομική Επιτροπή Ελλάδας – Τουρκίας

Στην Αθήνα θα συνεδριάσει η Μικτή Οικονομική Επιτροπή Ελλάδας-Τουρκίας, οι εργασίες της οποίας θα ολοκληρωθούν με την υπογραφή Πρωτοκόλλου από τον υφυπουργό Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια κ. Κώστα Φραγκογιάννη και τον Υφυπουργό Εμπορίου της Τουρκίας κ. Mustafa Tuzcu, την προσεχή Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022.

Πρόκειται για την 5η Σύνοδο της Επιτροπής, η οποία συστάθηκε το 2000, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Οικονομικής Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας και επανενεργοποιείται 11 χρόνια μετά από την τελευταία συνεδρίασή της, τον Οκτώβριο του 2010.

Την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής, θα χαιρετήσουν ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας κ. Mehmet Nuri Ersoy.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων