18/04/2020 18/04/2020 Σε σύλληψη του Ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου π. Χριστοφόρου Γουρλή προχώρησε η Ασφάλεια Χίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας του Μεγ. Βασιλείου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου 2020 επειδή λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου όπου θα αποφασιστεί...
18 Απριλίου, 2020 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2020 - 13:38

Συνελήφθη ιερέας στη Χίο το πρωί του Μ. Σαββάτου (βίντεο)

Διαδώστε:
Συνελήφθη ιερέας στη Χίο το πρωί του Μ. Σαββάτου (βίντεο)

Σε σύλληψη του Ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου π. Χριστοφόρου Γουρλή προχώρησε η Ασφάλεια Χίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας του Μεγ. Βασιλείου το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου 2020 επειδή λειτουργούσε με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου όπου θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες. 

Η τέλεση Θ. Λειτουργίας με ανοιχτές τις πόρτες αντίκειται στις απαγορευτικές διατάξεις με σκοπό την πρόληψη από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από την Θ. Λειτουργία:

Ενώ ένταση επικράτησε και έξω από τον Ιερό Ναό με μια πιστή που πήγε να προσκυνήσει και την προσήγαγαν οι αστυνομικοί με τον ιερέα να αντιδρά έντονα απέναντι στους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων