29/04/2020 29/04/2020 Με πρωτοβουλία των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων Ελευσίνας και Μαγούλας και των Προέδρων τους κ. Γιαννίκου και κ. Στάμου, πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα απολυμάνσεις και ψεκασμοί. Συγκεκριμένα στην Ελευσίνα πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις και ψεκασμοί στο Κέντρο Αγάπης «Φιλική Φωλιά» και σε όλους τους Ναούς και στην Μαγούλα στον Ναό Αναλήψεως του Χριστού. Οι απολυμάνσεις και οι ψεκασμοί...
29 Απριλίου, 2020 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2020 - 21:57

Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε Ναούς

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε Ναούς

Με πρωτοβουλία των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων Ελευσίνας και Μαγούλας και των Προέδρων τους κ. Γιαννίκου και κ. Στάμου, πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα απολυμάνσεις και ψεκασμοί.

Συγκεκριμένα στην Ελευσίνα πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις και ψεκασμοί στο Κέντρο Αγάπης «Φιλική Φωλιά» και σε όλους τους Ναούς και στην Μαγούλα στον Ναό Αναλήψεως του Χριστού.

Οι απολυμάνσεις και οι ψεκασμοί έγιναν με την ευγενική χορηγία της εταιρείας «TRAPP» και της εταιρείας «Δημόσια Υγεία», που διαθέτουν υψηλή εξειδίκευση και σύγχρονο εξοπλισμό, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες.

“Ως Δημοτική Αρχή, ενθαρρύνουμε τις πρωτοβουλίες των Τοπικών Συμβουλίων, δημιουργώντας ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων