24/11/2020 24/11/2020 Συνεχίζονται οι ριζικές αλλαγές στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα «Αφρίκα». Όπως γράφει η εφημερίδα και μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, μετά τις διαρρυθμίσεις του περιβάλλοντος χώρου και τους δρόμους που έφτιαξαν ο Δήμος Ικονίου και το τουρκικό ίδρυμα ΤΟΚΙ, τώρα άρχισαν να γίνονται και περιδιαβάσεις με ποδήλατα. Μετά...
24 Νοεμβρίου, 2020 - 11:11
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 10:26

Συνεχίζονται οι προκλήσεις στα Βαρώσια

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι προκλήσεις στα Βαρώσια

Συνεχίζονται οι ριζικές αλλαγές στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα «Αφρίκα».

Όπως γράφει η εφημερίδα και μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, μετά τις διαρρυθμίσεις του περιβάλλοντος χώρου και τους δρόμους που έφτιαξαν ο Δήμος Ικονίου και το τουρκικό ίδρυμα ΤΟΚΙ, τώρα άρχισαν να γίνονται και περιδιαβάσεις με ποδήλατα.

Μετά το πικνίκ που έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Έρντογαν στην περιοχή, μία από τις λεωφόρους που αποτελούν σύμβολο της περίκλειστης πόλης , η γνωστή λεωφόρος Κέννεντυ, μετονομάστηκε σε λεωφόρο Σεμίχ Σαντζιάρ.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Σεμίχ Σαντζιάρ ήταν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974.

Πηγή: philenews/KYΠΕ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων