07/12/2018 07/12/2018 Ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Τα Ωραία του Πέραν», θα παρουσιάζεται από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα. Μετά την πρώτη της επιτυχημένη παρουσίαση στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2018, η έκθεση παρουσιάστηκε επίσης στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης...
07 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:09

“Tα Ωραία του Πέραν” στον “Ελληνικό Κόσμο”

Διαδώστε:
“Tα Ωραία του Πέραν” στον “Ελληνικό Κόσμο”

Ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Τα Ωραία του Πέραν», θα παρουσιάζεται από τις 12 Δεκεμβρίου 2018 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.

Μετά την πρώτη της επιτυχημένη παρουσίαση στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη τον Μάρτιο του 2018, η έκθεση παρουσιάστηκε επίσης στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στην Ξάνθη, σε συνδιοργάνωση με τη Συμμαχία για την Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2018, για να συνεχίσει τώρα το ταξίδι της και να παρουσιαστεί στην Αθήνα, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Φώτο: Έργο της Ειρήνης Βογιατζή

ΠΗΓΗ: www.archaiologia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων