01/07/2020 01/07/2020 Τα νέα μεταβατικά βιβλία Θρησκευτικών Γυμνασίου, που θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο του 2020, έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στα σχολεία της χώρας. Θα ακολουθήσουν τα βιβλία Θρησκευτικών Δημοτικού και Λυκείου. Το thriskeftika.blogspot.com παρουσιάζει τα εξώφυλλα των νέων βιβλίων και από τις αρχικές σελίδες, τις πηγές στις οποίες βασίστηκαν, τα ονόματα αυτών που τα επιμελήθηκαν και...
01 Ιουλίου, 2020 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2020 - 8:07

Τα νέα μεταβατικά βιβλία Θρησκευτικών

Διαδώστε:
Τα νέα μεταβατικά βιβλία Θρησκευτικών

Τα νέα μεταβατικά βιβλία Θρησκευτικών Γυμνασίου, που θα ισχύσουν από τον Σεπτέμβριο του 2020, έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στα σχολεία της χώρας. Θα ακολουθήσουν τα βιβλία Θρησκευτικών Δημοτικού και Λυκείου.
Το thriskeftika.blogspot.com παρουσιάζει τα εξώφυλλα των νέων βιβλίων και από τις αρχικές σελίδες, τις πηγές στις οποίες βασίστηκαν, τα ονόματα αυτών που τα επιμελήθηκαν και τα περιεχόμενά τους.
Τα βιβλία αυτά εκδόθηκαν σε συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να ακυρώσει τους φακέλους θρησκευτικών που είχε υιοθετήσει ο τότε υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου.

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων