21/11/2019 21/11/2019 Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες Χανιώτες παρευρέθηκαν και φέτος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας στα Χανιά, για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της πολιούχου των Χανίων για τα Εισόδια της Θεοτόκου. Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων o Χανιώτης υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης...
21 Νοεμβρίου, 2019 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2019 - 21:12

Τα Χανιά τίμησαν την Πολιούχο τους

Διαδώστε:
Τα Χανιά τίμησαν την Πολιούχο τους

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, χιλιάδες Χανιώτες παρευρέθηκαν και φέτος στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας στα Χανιά, για να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις της πολιούχου των Χανίων για τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων o Χανιώτης υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Διγαλάκης εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και λοιποί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων.Με το πέρας της θρησκευτικής τελετής μετά τη θεία λειτουργία, πραγματοποιείται η καθιερωμένη λιτάνευση της ιερής εικόνας στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων