04/07/2019 04/07/2019 Με θέμα τα “Δίκτυα στο Βυζάντιο” θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 19.30 η λήξη των εργασιών του 9ου θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών αφιερωμένη στη μνήμη της Ρουθ Μακρίδη. Κατά την τελετή θα εγκαινιαστεί το”Παγκόσμιο Δίκτυο Βυζαντινών Πόλεων” με την υπογραφή Μνημονίων συνεργασίας της “Βυζαντινής Θεσσαλονίκης” με διάφορους φορείς. Το θερινό Πανεπιστήμιο Βυζαντινών...
04 Ιουλίου, 2019 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2019 - 18:05

Τα δίκτυα από τους Βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα

Διαδώστε:
Τα δίκτυα από τους Βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα

Με θέμα τα “Δίκτυα στο Βυζάντιο” θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 19.30 η λήξη των εργασιών του 9ου θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών αφιερωμένη στη μνήμη της Ρουθ Μακρίδη.

Κατά την τελετή θα εγκαινιαστεί το”Παγκόσμιο Δίκτυο Βυζαντινών Πόλεων” με την υπογραφή Μνημονίων συνεργασίας της “Βυζαντινής Θεσσαλονίκης” με διάφορους φορείς. Το θερινό Πανεπιστήμιο Βυζαντινών Σπουδών παρουσιάζει ο καθηγητής κ. Paolo Odorico, Διευθυντής Σπουδών στην Ehess των Παρισίων, ενώ η Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Α.Π.Θ. κ. Στέλλα Κωστοπούλου έχει την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης με θέμα “Δίκτυα Πολιτιστικού Τουρισμού- Η περίπτωση των Δρόμων του Μεταξιού”.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα: Brochure-Vuzantini-Thessaloniki_Web

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων