28/04/2022 28/04/2022 Αναστέλλεται το μέτρο επίδειξης Covid pass από 1η Μαΐου, για είσοδο στην χώρα, όπως αποφάσισε ομόφωνα στην σημερινή συνεδρίαση της η Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας. Σημειώνεται πως οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και μέλη ΔΕΠ υποχρεούνται να πραγματοποιούν 1 rapid τεστ, από 2 που ήταν ως τώρα. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κάποια νεότερη ανακοίνωση για...
28 Απριλίου, 2022 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2022 - 20:56

Τέλος το Covid Pass για την είσοδο στη χώρα από 1η Μαΐου

Διαδώστε:
Τέλος το Covid Pass για την είσοδο στη χώρα από 1η Μαΐου

Αναστέλλεται το μέτρο επίδειξης Covid pass από 1η Μαΐου, για είσοδο στην χώρα, όπως αποφάσισε ομόφωνα στην σημερινή συνεδρίαση της η Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Σημειώνεται πως οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί και μέλη ΔΕΠ υποχρεούνται να πραγματοποιούν 1 rapid τεστ, από 2 που ήταν ως τώρα. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κάποια νεότερη ανακοίνωση για μέτρο της χρήσης μάσκας.

Παράλληλα αποφασίστηκε επαναφορά της χωρητικότητας στο 100% και επιπλέον τα εξής:

– Αναστολή πιστοποιητικού EUDCC στις πύλες εισόδου της χώρας.

– 1 rapid τεστ την εβδομάδα (από δύο που ήταν ως τώρα) στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους, εξαίρεση τα νοσοκομεία και τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων που παραμένουν τα 2 rapid τεστ την εβδομάδα για ανεμβολίαστους εργαζόμενους.

– 1 rapid τεστ (από 2 που ήταν ως τώρα) σε ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΔΕΠ. Θα υπάρξουν διευκρινίσεις στο Υπουργείο Παιδείας.

Η εισήγηση της Επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την Κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων