01/04/2023 01/04/2023 Έναν μήνα και μία ημέρα, μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 57 αδικοχαμένων, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον οικισμό των Τεμπών. Ένα εικονοστάσι προς τιμήν των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στήθηκε στα Τέμπη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου συγγενείς...
01 Απριλίου, 2023 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 20:21

Τέμπη: Εικονοστάσι στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος

Διαδώστε:
Τέμπη: Εικονοστάσι στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος

Έναν μήνα και μία ημέρα, μετά την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 57 αδικοχαμένων, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στον οικισμό των Τεμπών.

Ένα εικονοστάσι προς τιμήν των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στήθηκε στα Τέμπη με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπου συγγενείς και πολίτες θα μπορούν να ανάβουν ένα κεράκι στη μνήμη των αδικοχαμένων επιβαινόντων στις μοιραίες αμαξοστοιχίες.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων συγγενείς των επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας, τοπικοί αξιωματούχοι καθώς και στελέχη του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ Λάρισας.

Πηγή: Thesstoday.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων