02/03/2023 02/03/2023 Τα συλλυπητήριά τους στέλνουν ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας και η βασιλική σύζυγος Καμίλα στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, αναφέροντας ότι είναι «πολύ συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι». Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα είναι μεταξύ των ηγετών του κόσμου που έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τη σύγκρουση...
02 Μαρτίου, 2023 - 18:07
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 18:08

Τέμπη: Συλλυπητήρια από τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα στις οικογένειες των θυμάτων

Διαδώστε:
Τέμπη: Συλλυπητήρια από τον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα στις οικογένειες των θυμάτων

Τα συλλυπητήριά τους στέλνουν ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας και η βασιλική σύζυγος Καμίλα στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, αναφέροντας ότι είναι «πολύ συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι».

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα είναι μεταξύ των ηγετών του κόσμου που έστειλαν τα συλλυπητήριά τους για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «οι προσευχές και η εγκάρδια συμπάθειά μας είναι με όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την αποτρόπαια τραγωδία».

«Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε πολύ συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι από την είδηση του φρικτού δυστυχήματος με δύο τρένα στη βόρεια Ελλάδα και θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων εκείνων που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους.

Κατά τις επισκέψεις μας στην Ελλάδα ήμασταν πάντα εντυπωσιασμένοι από την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού και οι σκέψεις, οι προσευχές και η εγκάρδια συμπάθειά μας είναι με όλους εκείνους που έχουν πληγεί από αυτή την αποτρόπαια τραγωδία», αναφέρει το συλλυπητήριο μήνυμα του βασιλιά Κάρολου.

Το συλλυπητήριο μήνυμα από τον βασιλιά Κάρολο για τα Τέμπη:

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: “Κουράγιο” από όλο τον πλανήτη στην Ελλάδα

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων