03/03/2023 03/03/2023 Ο νεαρός φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την Κύπρο, είναι ένας από τους δεκάδες νεκρούς που άφησε πίσω η σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Καθόταν στο δεύτερο βαγόνι και όπως ανακοινώθηκε, η σορός του ταυτοποιήθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω μέσω DNA. Ο αδικοχαμένος Κυπριανός Παπαϊωάννου επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με τη μοιραία αμαξοστοιχία...
03 Μαρτίου, 2023 - 9:33

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου

Διαδώστε:
Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός του φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου

Ο νεαρός φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την Κύπρο, είναι ένας από τους δεκάδες νεκρούς που άφησε πίσω η σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Καθόταν στο δεύτερο βαγόνι και όπως ανακοινώθηκε, η σορός του ταυτοποιήθηκε από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω μέσω DNA.

Ο αδικοχαμένος Κυπριανός Παπαϊωάννου επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με τη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε μετωπικά στα Τέμπη με εμπορική.  Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς του, είχαν φτάσει στην περιοχή λίγες ώρες, μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα και προσεύχονταν να γίνει ένα θαύμα.

Μάλιστα χθες ο πατέρας του 23χρονου φοιτητή, ο ιερέας π. Χριστόδουλος Παπαϊωάννου, με την άδεια των Ελληνικών Αρχών και συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο, έσπευσε στα Τέμπη και ανέπεμψε δέηση και τέλεσε τρισάγιο για τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας.

Ο άτυχος φοιτητής, επέστρεφε στη βάση του στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο, μετά από διακοπές που πήγε με την αρραβωνιαστικιά του.

Οι δρόμοι των δύο νέων χωρίστηκαν, όταν η νεαρή πήρε άλλο μέσο επιστροφής και ο Κυπριανός Παπαϊωάννου, επιβιβάστηκε στο μοιραίο τρένο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων