14/02/2023 14/02/2023 Το προσεχές Σάββατο, στις 18 Φεβρουαρίου 2023 θα τελεστεί το Σαρανταήμερο μνημόσυνο από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Τα αποκαλυπτήρια του ταφικού μνημείου του τέως βασιλιά να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή, παρουσία της συζύγου του Άννας Μαρίας, των παιδιών και των καλεσμένων τους, που θα παραβρεθούν στο τρισάγιο που θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, μια...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 23:18

τ.Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το Σάββατο το σαρανταήμερο μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών

Διαδώστε:
τ.Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το Σάββατο το σαρανταήμερο μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών

Το προσεχές Σάββατο, στις 18 Φεβρουαρίου 2023 θα τελεστεί το Σαρανταήμερο μνημόσυνο από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τα αποκαλυπτήρια του ταφικού μνημείου του τέως βασιλιά να γίνουν την ερχόμενη Κυριακή, παρουσία της συζύγου του Άννας Μαρίας, των παιδιών και των καλεσμένων τους, που θα παραβρεθούν στο τρισάγιο που θα πραγματοποιηθεί στο Τατόι, μια μέρα μετά το μνημόσυνο στην Μητρόπολη Αθηνών στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου.

Στο μνημόσυνο  υπολογίζεται πως οι καλεσμένοι θα ξεπεράσουν τους 200 με 250 καθώς η οικογένεια βρήκε την δυνατότητα να καλέσει αυτή την φορά και κόσμο που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από νωρίς στους γύρω δρόμους, ενώ από το απόγευμα της Παρασκευής θα απαγορευτεί και η στάθμευση σε κοντινά στην εκκλησία σημεία.

Μετά το τέλος του μνημοσύνου οικογένεια και καλεσμένοι θα βρεθούν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τον συνηθισμένο καφέ και τα συλλυπητήρια, ενώ το πρωί της Κυριακής η οικογένεια θα βρεθεί στο Τατόι για ένα τρισάγιο πάνω από τον τάφο του τέως βασιλιά.

Διαβάστε επίσης:

Στο Τατόι κοντά στους προγόνους του αναπαύεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος – Πώς τον αποχαιρέτησε η Ελλάδα

Το τάμα στην Παναγία της Τήνου για την υγεία του τ. Βασιλιά Κωνσταντίνου

Όταν ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος αποχαιρετούσε στη Μητρόπολη τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων