04/08/2020 04/08/2020 Έκτακτη ενημέρωση έλαβε χώρα κατά την 4η Αυγούστου 2020 από τον Καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα, εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, σε σχέση με τα επιστημονικά δεδομένα της εξαπλώσεως του κορονοϊού στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο και τα ανάλογα...
04 Αυγούστου, 2020 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2020 - 20:17

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο”

Διαδώστε:
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο”

Έκτακτη ενημέρωση έλαβε χώρα κατά την 4η Αυγούστου 2020 από τον Καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόδρα, εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, σε σχέση με τα επιστημονικά δεδομένα της εξαπλώσεως του κορονοϊού στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο και τα ανάλογα μέτρα εντός της ελληνικής επικράτειας.

Ο Υφυπουργός κ. Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ότι, “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο”, διότι, όπως είπε, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος προχώρησε σε δήλωση για την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Επανεμφάνιση Τσιόδρα: Ζήτησε επαγρύπνηση και εγρήγορση (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων