06/10/2021 06/10/2021 Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των υποδομών της Θεολογικής Σχολής Αθηνών. Συγκεκριμένα, η Κοσμητεία της Σχολής προέβη στην ανακαίνιση της Β΄ Αίθουσας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας και στη μετατροπή της σε Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο έρχεται εν μέσω πανδημίας να ενισχύσει τη διδασκαλία με έναν σύγχρονο χώρο, αντάξιο...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 9:50

Θεολογική Σχολή: Συνεχίζονται τα έργα εκσυγχρονισμού

Διαδώστε:
Θεολογική Σχολή: Συνεχίζονται τα έργα εκσυγχρονισμού

Σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των υποδομών της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Συγκεκριμένα, η Κοσμητεία της Σχολής προέβη στην ανακαίνιση της Β΄ Αίθουσας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας και στη μετατροπή της σε Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας. Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο έρχεται εν μέσω πανδημίας να ενισχύσει τη διδασκαλία με έναν σύγχρονο χώρο, αντάξιο του επιπέδου των σπουδών που παρέχεται από το επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό της Σχολής.

Πλέον η Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ έχει στη διάθεσή της δύο πλήρως εκσυγχρονισµένες αίθουσες συνολικής χωρητικότητας 200 θέσεων.

Η Β΄Αίθουσα µε το πέρασµα των ετών είχε υποστεί τεράστιες ζηµιές, είχε περιέλθει σε αχρησία και η κατάσταση που επικρατούσε σε αυτή παρέπεµπε σε τριτοκοσµικές χώρες. Συγκεκριµένα: Η οροφή είχε διαβρωθεί µε αποτέλεσµα την εισροή του νερού της βροχής, την επικίνδυνη για τη σωµατική υγεία αποκόλληση τµηµάτων του σκυροδέµατος και την καταστροφή των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, των εδράνων και του πίνακα, ενώ και οι περσίδες στα παράθυρα είχαν καταστραφεί.

Η αίθουσα πριν 

Από την πορεία των εργασιών

Η αίθουσα σήμερα 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εξωστρέφεια και αξιοποίηση ευκαιριών οι στόχοι της Θεολογικής Σχολής Αθηνών – Τι αναφέρει η ετήσια έκθεση απολογισμού

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων