20/04/2020 20/04/2020 Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας παρουσίασε τα τελευταία στοιχεία κρουσμάτων λέγοντας ότι 116 είναι   οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας – 61 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ – 10 νέα κρούσματα – 2.245 συνολικά.  Την ίδια ώρα  ο κυρίος Χαρδαλιάς έδωσε τα εύσημα στους Έλληνες που παγκοσμίως αποτέλεσαν παράδειγμα...
20 Απριλίου, 2020 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 18:34

Θετικό παράδειγμα οι Έλληνες παγκοσμίως

Διαδώστε:
Θετικό παράδειγμα οι Έλληνες παγκοσμίως

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας παρουσίασε τα τελευταία στοιχεία κρουσμάτων λέγοντας ότι 116 είναι   οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη χώρα μας – 61 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ – 10 νέα κρούσματα – 2.245 συνολικά. 

Την ίδια ώρα  ο κυρίος Χαρδαλιάς έδωσε τα εύσημα στους Έλληνες που παγκοσμίως αποτέλεσαν παράδειγμα με την υπακοή τους στο κράτος για τα μέτρα που έπρεπε να ακολουθήσουν ακόμη και τη Μεγάλη Εβδομάδα

«Ένα είναι σίγουρο. Κάναμε ένα βήμα μπροστά στη συλλογική αυτή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας» ανέφερε στη σημερινή του ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. 

Σε άλλο σημείο ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στον φετινό εορτασμό του Πάσχα, σημειώνοντας πως «θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό αυτό το Πάσχα. Μπορεί και για πάντα, όχι μόνο γιατί το περάσαμε μακρυά από τις εκκλησίες και τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά γιατί δείξαμε μεγάλη συλλογική ευθύνη», ευχαριστώντας παράλληλα τους πολίτες για την ανταπόκριση τους να τηρήσουν τα μέτρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων