21/10/2020 21/10/2020 Αποστολή στην Κέρκυρα: Δημοσιογράφος – Νικόλαος Ζαΐμης – Εικονολήπτης – Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Κέρκυρας, Δημήτριος Μεταλληνός, που ήταν συγκατηγορούμενος του Μητροπολίτη Κερκύρας στην περίφημη δίκη και κρίθηκε ένοχος για κάποια πταίσματα, με ποινή 4 μηνών με αναστολή, στις πρώτες δηλώσεις του στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» μετά την απόφαση του δικαστηρίου,...
21 Οκτωβρίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2020 - 17:27

Τι δήλωσε για την ποινή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κέρκυρας

Διαδώστε:
Τι δήλωσε για την ποινή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κέρκυρας

Αποστολή στην Κέρκυρα: Δημοσιογράφος – Νικόλαος Ζαΐμης – Εικονολήπτης – Ανδρέας Χαλκιόπουλος – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Κέρκυρας, Δημήτριος Μεταλληνός, που ήταν συγκατηγορούμενος του Μητροπολίτη Κερκύρας στην περίφημη δίκη και κρίθηκε ένοχος για κάποια πταίσματα, με ποινή 4 μηνών με αναστολή, στις πρώτες δηλώσεις του στο Πρακτορείο «Ορθοδοξία» μετά την απόφαση του δικαστηρίου, εκπροσωπώντας και τον συγκατηγορούμενό του Δημοτικό Υπάλληλο, Φ. Σκούρτη, είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν κρίνουμε τις αποφάσεις του Δικαστηρίου, γιατί είμαστε λόγω και έργω Δημοκράτες. Σεβόμαστε τις αποφάσεις του Δικαστηρίου. Έχουμε συνείδηση της ιστορικότητας των στιγμών. Φύσει και θέσει με γνωρίζουν όλοι οι Κερκυραίοι. Είμαι ένας άνθρωπος της εκκλησίας. Δε θα μπορούσα να μην είμαι εκεί και να μην εκπροσωπώ το Δημοτικό Συμβούλιο. Σημασία έχει ότι έγινε μια πολύ σημαντική δίκη. Αθωώθηκε η εκκλησία μας. Άποψη του δικαστηρίου είναι πως ήμασταν -και ο κύριος Σκούρτης- ένοχοι για κάποια πταίσματα. Υπάρχει, όμως, και η έφεση και πάνω απ’ όλα υπάρχει η νίκη της συνείδησης. Όλοι δεν είμαστε ίδιοι. Κάποιοι έχουμε και συνείδηση».

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του προέδρου του Δ.Σ. της Κέρκυρας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων