05/01/2021 05/01/2021 Σύντομη κατ΄ιδία συνομιλία είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης. Τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο περιθώριο της ορκωμοσίας των υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο επιβεβαίωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του...
05 Ιανουαρίου, 2021 - 13:19
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2021 - 13:53

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη – Αρχιεπισκόπου

Διαδώστε:
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη – Αρχιεπισκόπου

Σύντομη κατ΄ιδία συνομιλία είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.

Τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο περιθώριο της ορκωμοσίας των υπουργών στο Προεδρικό Μέγαρο επιβεβαίωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha η κυρία Πελώνη επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τονίζοντας, ωστόσο, ότι όσα ειπώθηκαν θα γίνουν γνωστά μέσα στην ημέρα.

Νωρίτερα, την πεποίθηση ότι «όλα θα πάνε καλά» είχε εκφράσει ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης. Στην πρώτη του δήλωση λίγο πριν ορκιστεί και όταν, φτάνοντας στο Προεδρικό Μέγαρο, ρωτήθηκε σχετικά με τη στάση που τηρεί η Εκκλησία για τον εορτασμό των Θεοφανείων είπε: «όλα θα πάνε καλά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων