14/03/2019 14/03/2019 Στο πλαίσιο της ΚΣΤ’ Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΜΙΤΤ, επισκέφτηκε τη Μόσχα αποστολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος με επικεφαλής τον γραμματέα του συνοδικού γραφείου προσκυνηματικών περιηγήσεων, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Κατραμάδο. Το βράδυ στις 13 Μαρτίου η αποστολή βρέθηκε στην Ιερά Μονή του Σωτήρος Novospassky στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και του Μεγάλου Κανόνος χοροστατούντος...
14 Μαρτίου, 2019 - 22:44

Τη Μόσχα επισκέφτηκε αποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδος

Διαδώστε:
Τη Μόσχα επισκέφτηκε αποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδος

Στο πλαίσιο της ΚΣΤ’ Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ΜΙΤΤ, επισκέφτηκε τη Μόσχα αποστολή της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος με επικεφαλής τον γραμματέα του συνοδικού γραφείου προσκυνηματικών περιηγήσεων, Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Κατραμάδο.
Το βράδυ στις 13 Μαρτίου η αποστολή βρέθηκε στην Ιερά Μονή του Σωτήρος Novospassky στην Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και του Μεγάλου Κανόνος χοροστατούντος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.
Ο Αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων μεταβίβασε στον Πατριάρχη τις ευχές του Προκαθήμενου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ενώ επίσης τον ευχαρίστησε για τη δυνατότητα να επισκεφτεί τη ρωσική πρωτεύουσα.
Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας τόνισε από την πλευρά του: “Είμαστε αδέλφια, αδέλφια στην πίστη, ανήκουμε στην ενιαία Ορθόδοξη Εκκλησία, να φυλάσσει ο Κύριος την ενότητα της Ορθόδοξης εκκλησίας και να φυλάσσει τους ευλαβείς και πιστούς λαούς μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων