07/12/2022 07/12/2022 Άγχος, στρες, αγχώδης διαταραχή, κρίσεις πανικού, φοβίες, αγωνία… Όπως και να τα αποκαλέσει κανείς, είναι τόσο μα τόσο απόλυτα λογικές καταστάσεις όσο η ζωή στην πόλη γίνεται αφύσικη …μακριά από τη Φύση, σε έναν ανελέητο αγώνα δρόμου για το κυνήγι της επιβίωσης και του χρήματος. Χωρίς αγάπη, χωρίς ενσυναίσθηση και συμπόνοια όχι μόνο προς τον...
07 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2022 - 11:43

Τι μπορεί να μειώσει το άγχος εκτός από τα χάπια; Και ποιος είναι ο προστάτης των αγχωμένων;

Διαδώστε:
Τι μπορεί να μειώσει το άγχος εκτός από τα χάπια; Και ποιος είναι ο προστάτης των αγχωμένων;

Άγχος, στρες, αγχώδης διαταραχή, κρίσεις πανικού, φοβίες, αγωνία…

Όπως και να τα αποκαλέσει κανείς, είναι τόσο μα τόσο απόλυτα λογικές καταστάσεις όσο η ζωή στην πόλη γίνεται αφύσικη …μακριά από τη Φύση, σε έναν ανελέητο αγώνα δρόμου για το κυνήγι της επιβίωσης και του χρήματος. Χωρίς αγάπη, χωρίς ενσυναίσθηση και συμπόνοια όχι μόνο προς τον διπλανό αλλά και προς τον ίδιο μας τον εαυτό!

Η καθημερινότητα λοιπόν πάει «πακέτο» με το άγχος, όσο ξεπερνάμε τα όρια, όσο εξισώνουμε την ποιότητα ζωής με υλικά αγαθά, όσο πιστεύουμε μόνο στον εαυτό μας, όσο ζούμε σε μια ευδαιμονία πιστεύοντας ότι πρέπει πάντα όλα να πάνε καλά, ενώ είναι αδύνατο συνεχώς …όλα να πηγαίνουν καλά!

Διαβάστε περισσότερα στο christianityart.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων