03/10/2023 03/10/2023 Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Κατάθλιψη είναι η 3η Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κατάθλιψη (European Depression Association, EDA), μιας συμμαχίας που ιδρύθηκε το 2004 και περιλαμβάνει στους κόλπους της οργανώσεις ασθενών, ερευνητών και επαγγελματιών της υγείας από 19 χώρες, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Η ημέρα έχει ως στόχο να βελτιώσει την αντίληψη του...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 11:06

“Άγχος και κατάθλιψη”, συμβουλές από τον π. Βασίλειο Θερμό σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv

Διαδώστε:
“Άγχος και κατάθλιψη”, συμβουλές από τον π. Βασίλειο Θερμό σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv

Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Κατάθλιψη είναι η 3η Οκτωβρίου με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Κατάθλιψη (European Depression Association, EDA), μιας συμμαχίας που ιδρύθηκε το 2004 και περιλαμβάνει στους κόλπους της οργανώσεις ασθενών, ερευνητών και επαγγελματιών της υγείας από 19 χώρες, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης. Η ημέρα έχει ως στόχο να βελτιώσει την αντίληψη του κοινού για την ασθένεια και τη φροντίδα της.

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv τον π. Βασίλειο Θερμό, ψυχίατρο νέων και εφήβων, να μιλά για το άγχος και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι σήμερα δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για την αντιμετώπισή τους. Στις 11.15 και σε επανάληψη στις 19.15.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων