05/05/2024 05/05/2024 Στην Αργολίδα έφτασε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, το Άγιος Φως που μεταφέρθηκε οδικός από το αεροδρόμιο με την συνδρομή του οδηγού Ταξί από το Ναύπλιο Δημητρίου Σωτηρόπουλου. Το Άγιος Φως έφτασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο στις περίπου και το παρέλαβε ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Κιντής, ενώ στην συνέχεια...
05 Μαΐου, 2024 - 10:06
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2024 - 16:14

Το Άγιο Φως στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Το Άγιο Φως στο Ναύπλιο

Στην Αργολίδα έφτασε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, το Άγιος Φως που μεταφέρθηκε οδικός από το αεροδρόμιο με την συνδρομή του οδηγού Ταξί από το Ναύπλιο Δημητρίου Σωτηρόπουλου.

Το Άγιος Φως έφτασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο στις περίπου και το παρέλαβε ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Κιντής, ενώ στην συνέχεια το παρέλαβαν εκπρόσωποι των ενοριών που ξεκίνησαν “αγώνα δρόμου” για να μοιραστεί και σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Αργολίδας.

Με ειδική πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους, ολοκληρώθηκε η άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα, με τη συνοδεία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα, του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου και του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου.

Το Άγιο Φως έφτασε από τα Ιεροσόλυμα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, σήμερα λίγο μετά τις 19.00μμ. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με προγραμματισμένες και έκτακτες πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air σε 9 πόλεις της Ελλάδας.

 



STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων