17/01/2020 17/01/2020 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Την συνάντηση προανήγγειλε στις 14 Ιανουαρίου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, και πραγματοποιείται (εκτός απροόπτου με δεδομένο την έκτακτη επίσκεψη του...
17 Ιανουαρίου, 2020 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2020 - 7:59

Το απόγευμα η συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Το απόγευμα η συνάντηση Κ. Μητσοτάκη- Αρχιεπ. Αθηνών

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Την συνάντηση προανήγγειλε στις 14 Ιανουαρίου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, και πραγματοποιείται (εκτός απροόπτου με δεδομένο την έκτακτη επίσκεψη του Λίβυου στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στην Αθήνα) σε μία πολύ σημαντική συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και την Ορθοδοξία.

Το μεταναστευτικό, η αρωγή της εκκλησίας στις ασθενείς κοινωνικές ομάδες, το εργασιακό των Κληρικών, η εκκλησιαστική περιουσία, αλλά και το μάθημα των θρησκευτικών είναι μερικά μόνο από τα θέματα που απασχολούν τις σχέσεις Εκκλησίας -Πολιτείας τα τελευταία χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων